Igra u kojoj kreirate druge igre samo što nije izašla. Riječ je naravno o igri Dreams, na koju čekamo još od demo najave koja se dogodila na press konferenciji PlayStation Meeting 2013. Iako je službeno najavljena tek dvije godine kasnije na E3-ju 2015. godine, morali smo se strpiti dodatnih pet godina jer je Dreams odgođen u par navrata. I eto, nakon skoro 7 godina čekanja, snovi će nam se od petka 14. veljače konačno početi ostvarivati.

Iza igre Dreams stoji razvojni studio Media Molecule s kojim smo se već susreli u naslovima poput Little Big Planet i Tearaway, a ako ste zaigrali barem jednu od te dvije igre, poznato vam je koliko su kreativni. Upravo to kažu i svi oni koji su Dreams zaigrali putem early-access pristupa jer malo tko može ostati ravnodušan na igrine vizuale i raznolike mogućnosti s kojima raspolaže.

PlayStation je prigodom izlaska objavio i launch trailer, a iako smo sigurni da ste Dreamse već vidjeli u sto i jednom drugom video prikazu, isplati se pogledati i ovaj video. Na kraju krajeva, možda vas neki od kratkih isječaka prikazanih u ovom traileru inspirira za izradu vlastite igre.

Igra Dreams stiže ekskluzivno na PlayStation 4.