Šuškalo se šuškalo posljednjih nekoliko mjeseci da je razvojni studio Rocksteady potajno i interno odgodio Suicide Squad: Kill the Justice League na iduću godinu, a danas je napokon stigla i službena potvrda da je igra odgođena na 2023. godinu.

Vijest o odgodi javno je objavio i podijelio šef Rocksteady Studiosa Sefton Hill putem twittera, ističući kako je studio morao donijeti tešku odluku o odgodi igre na 2023. “Znam da je odgoda frustrirajuća, ali to vrijeme ide u stvaranje najbolje igre koju možemo stvoriti“, ističe Hill te dodaje: “Radujem se što ćemo zajedno dovesti kaos u Metropolis. Hvala na Vašem strpljenju“.

Uz samu odgodu podijeljen je i kratki video isječak u kojem se studio praktički poigrava sam sa sobom i činjenicom da je sve dosad igra trebala izaći 2022. te je posljednja broja dva u videu prekrižena trojkom. Dulje čekanje na izlazak igre koja se direktno nastavlja na serijal Arkham isplati se kako bi igra ispala kako treba, a ukoliko ste propustili vijest od početka ovog mjeseca, barem Gotham Knights (ona druga DC igra koja nije vezana uz serijal Arkham) dobila je datum izlaska te stiže ovoga listopada.

U međuvremenu, konkretni novi datum izlaska za Suicide Squad: Kill the Justice League nije ponuđen, no otkriveno je da po novom izlazi na proljeće 2023. godine, kad ju očekujemo za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.