Razvojni studio Gearbox Software i izdavač 2K najavili su da sutra (četvrtak 21. travnja) u igru Tiny Tina’s Wonderlands stiže prvi od četiri ranije najavljena DLC paketa u sklopu Season Passa, donoseći brojne novosti i dodatni sadržaj.

Prvi DLC za Tiny Tinu nosi naziv Coiled Raptors, a počinje u području Dreamveil Overlook gdje igrače čeka zagonetna gatara Vesper. Ona će nam dati novi quest da pronađemo i porazimo drevno zmijoliko božanstvo zatočeno duboko u ledenoj planini. Tako će nas DLC provesti kroz zimske pustoši, ruševine i špilje pune neprijatelja.

Uz novog bossa zvanog Chums koji dolazi uz četiri snažne forme i dizajniran je kako bismo se protiv njega borili više puta testirajući svoje vještine na sve težim razinama, prvi DLC donosi i novi loot, uključujući oružje, opremu i kozmetičke predmete, uz mogućnost osvajanja legendarnog oružja.

Dodan je također i novi sadržaj za Chaos Chamber – beskrajni endgame mod za Tiny Tina’s Wonderlands koji će sada biti obogaćen novim razinama, bossevima i kombinacijama nasumično generiranih tamnica.

Sami Season Pass u kojemu ćete naći DLC dostupan je za zasebnu kupnju ili kao dio paketa Chaotic Great Edition, a cjelokupni Season Pass uključivat će sva četiri naknadno objavljena DLC-a. Osim bosseva, naći će se tu i nova područja, nove postavke i nova sedma igriva klasa koja će dodatno proširiti igrin Multiclass sustav.

Prvi DLC naziva Coiled Raptors u igru Tiny Tina’s Wonderlands stiže 21. travnja, dok je sama igra dostupna još od 25. ožujka za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC na kojemu je igra trenutno ekskluzivna za Epic Games Store, dok će naknadno tijekom 2022. na PC-ju stići i na druge platforme, uključujući i Steam na kojemu igru zasad možete dodati na wishlistu.