Svjesni smo da u današnjem svijetu bilo tko može plasirati bilo kakvu informaciju na internet, međutim, nećemo se lagati – glasine nas vesele, pokazale se one istinitim ili neistinitim. A ako tu istu glasinu dodatno objave neki od najznačajnijih gaming portala u svijetu, dodatno dobivaju na važnosti. Upravo zato vjerujemo da će se i glasina o kojoj je riječ u ovom tekstu, u vrlo bliskoj budućnosti pokazati istinitom. Jer, tko ne bi volio novu Crash Bandicoot igru?

Naime, jedan je novinar, koji inače piše za portale Spiel Times i Nintendo Soup (ili barem tako tvrdi) na svom Twitter profilu otkrio dolazak nove Crash Bandicoot igre, koju navodno razvija Vicarious Visions, odnosno isti studio koji nam je donio remaster prve tri Crash Bandicoot igre – Crash Bandicoot N.Sane Trilogy iz 2017. godine. Igra bi trebala biti u potpunosti nova, što znači da nam, u slučaju istinitosti ove glasine, ne stiže novi remake.

Dodajmo k tome i nedavno objavljen video od strane PlayStationa, u kojem se od desete do dvadesete sekunde pojavljuju likovi iz Crash Team Racing Nitro-Fueled, dok u pozadini vidimo i jednog potpuno novog, letećeg lika. Mnogi su odmah posumnjali da su u PlayStationu namjerno smjestili tog lika u pozadinu, kako bi barem potajice najavili novu igru, dok s druge strane, moramo uzeti u obzir konstantna ažuriranja ovogodišnjeg naslova Crash Team Racing Nitro-Fueled, koji svakih mjesec dana u sklopu Grand Prix eventa dobiva nove likove.

O čemu se točno radi i stiže li nam nova Crash Bandicoot igra te hoćemo li je zaigrati na konzolama trenutne generacije ili ne, tek ostaje za vidjeti. Na kraju krajeva, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy je ionako nadmašio sva Activisionova očekivanja, pa bi bilo suludo ne nastaviti s razvojem tog IP-a.