U srpnju prošle godine kompanija King najavila je je endless run igru Crash Bandicoot: On the Run! za mobilne uređaje, a danas smo doznali i da ćemo je zaigrati već kasnije ovoga mjeseca. Točnije, 25. ožujka.

Crash Bandicoot: On the Run! ponovno će nas staviti u ulogu tobolčara Crasha koji će se još jedanput sukobiti sa starim znancem – Neo Cortexom. Cortex opet želi ostvariti svoj stari plan i zavladati svijetom i multiverseom, a u tome ga mogu spriječiti jedino Crash i Coco. U igri ćemo se susresti s brojnim poznatim boss neprijateljima iz franšize Crash Bandicoot kao što su Nina Cortex, Dingodile i Nitrus Brio, a osim toga, po cijelom otoku Wumpa skupljat ćemo nagrade, graditi bazu i unaprijeđivati oružja poput seruma, bombe, ray-guna i bazuke, ali i customizirati Crasha kako god želimo.

Nakon što porazimo pet (od više od 50!) bossova i osiguramo power gemove, moći ćemo se spojiti i online te u asinkronom multiplayeru pokazati drugim timovima kako rasturamo staze prepune brojnih tajnih prolaza i specijalnih itema. All-in-one igra, rekli bismo!

Crash Bandicoot: On the Run! stiže 25. ožujka na Android i iOS uređaje.