Prije nešto više od mjesec dana razvojni studio Avalanche Studios izbacio je drugu DLC ekspanziju za svoju igru Just Cause 4, a već krajem ovog mjeseca zaigrat ćemo i posljednju, treću ekspanziju, naziva Danger Rising.

U DLC-u koji nam dolazi, Rico se ponovno susreće sa svojom bivšom tvrtkom, The Agency, i to nakon što je uz pomoć Toma Sheldona zaustavio njen projekt Illapa. The Agency se sad okrenula protiv njih te ih je odlučila uništiti, a kako bi pokazala koliko je dominantna, na otok je poslala gigantske borbene podmornice.

Rico će se novih neprijatelja (koji će biti jači od dosadašnjih, a moći će koristiti i Grappling Hook) pokušati riješiti uz nova oružja poput Gravity Guna, Cluster Bomb Launchera, napadačke puške Niagara 9mm Bullpup, ali i novog snajpera Yellowstone Auto Sniper Rifle, koji može kontrolirati dronove.

Naravno, Just Cause serijal igara je uvijek do maksimuma nabijen akcijom i (pozitivnim) pretjerivanjem, pa će tako Rico proletjeti kroz 8 novih misija koristeći Hoverboard.

DLC stiže već 29. kolovoza za sve vlasnike Expansion Passa i Gold Edition verzije igre, a od 5. rujna bit će dostupan svim ostalim igračima.