Razvojni tim Avalanche Studios se nije baš usrećio s posljednjih nekoliko projekata. Rage 2, na kojem su surađivali s id Softwareom, mlako je prihvaćen, kooperativna pucačina Generation Zero također nije najbolje prošla, a Just Cause 4, koji je izašao početkom prosinca prošle godine razočarao je dugogodišnje fanove serijala. Ipak, tim je obećao Season Pass i dorađivanje igre, pa su nastavili s razvojem, prije mjesec dana izdali prvi dodatak, da bi sada najavili još jedan DLC.

Los Demonios je dodatak u kojem će Rico i Javi krenuti s istraživanjem starog hrama u kojem je briljantni arheolog koji radi za Black Hand probudio drevnu hordu demona i oslobodio ih. Parazitska infekcija širi se Solisom, i naravno da ne bira koga će napadati nego kosi sve pred sobom. Kao i uvijek, Rico mora spašavati situaciju i riješiti invaziju prije nego što stvari previše izmaknu kontroli.

Prema traileru kojeg je razvojni tim pripremio igrače čeka prilično drugačije sandbox iskustvo, što vizualno, tako i mehanički. Rico će morati koristiti sve što ima u svom arsenalu kako bi bio uspješan, a pronaći će i novu opremu i oružja.

Just Cause 4: Los Demonios izlazi 3. srpnja za PC, PS4 i Xbox One, a ovo je drugi od tri dodatka koji će izaći u sklopu Dare Devils, Demons and Danger Expansion Passa. Ako želite, igru trenutno možete nabaviti po sniženoj cijeni na PC-u putem Steama, kao i Humble Bundlea u sklopu njihove proljetne rasprodaje. Uz najavu novog DLC-a stigla je i nova zakrpa za igru, a više detalja o njoj pronaći ćete ovdje. Ako vam treba više informacija o osnovnoj igri i što Rico radi u četvrtom nastavku, pronaći ćete ih na službenim stranicama. Nadamo da se da će s još nekoliko zakrpi tim uspjeti dovesti igru u red, jer kao i ostale u serijalu ima zabavnu premisu, samo je u ovom slučaju izvedba zakazala.