Star Wars Jedi: Survivor je drugi po redu Star Wars naslov studija Respawn Entertainment u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Cal Kestis i nastavit će priču svojeg prethodnika, Fallen Ordera, iz 2019. godine. Kako doznaje portal IGN, direktor nadolazeće avanture, Stig Asmussen, istaknuo je da želi stvoriti trilogiju o protagonistu Calu Kestisu što znači da bismo mogli očekivati još jednu Star Wars igru Respawn Entertainment produkcije u budućnosti. Računajući na to da Survivor postigne dobar prijem, Asmussen je sugerirao da bi mogao stići i treći dio kazavši da je oduvijek zamišljao priču o Calu kao trilogiju. Studio je, ističe, imao ideju za drugi dio igre još prije nego je Fallen Order bio dovršen, a ako je suditi prema svemu, šanse da ćemo dobiti treći dio su dobre.

Asmussen je, između ostalog, izjavio da bi potencijalna treća igra koristila Unreal Engine 5, za razliku od nadolazećeg Survivora koji implementira Unreal Engine 4.

Dolazak Star Wars Jedi: Survivora sve je bliže, točnije, igra stiže 28. travnja i bit će dostupna na PC-ju, PlayStationu 5 i Xboxu X/S.