Kada je izašao Star Wars Battlefront, puno igrača žalilo se na malu količinu sadržaja u igri s obzirom na cijenu. Ako ste čitali recenziju u Rebootu, znate da ni mi time nismo bili previše oduševljeni. Iz EA su obećali više sadržaja, i tjedan dana nakon izlaska igre dobili smo besplatni DLC Battle of Jakku, u kojemu smo se mogli igrati u pijesku planeta koji je ključan za radnju Epizode VII.

Igrate li još uvijek Star Wars Battlefront? Drži li vaš još uvijek hype, ili je eksplodirao u tisuću komadića kao Alderaan? Možda će vas ova vijest o novom, besplatnom sadržaju za igru ponovno natjerati da uzmete blaster u ruke ili skočite u kokpit X-winga ili TIE fightera.

Svi igrači, bez obzira imaju li Season Pass ili ne, sutra će dobiti besplatan DLC sadržaj za Star Wars Battlefront koji uključuje:

  • Tattooine Survival mapu Raider Camp koja će podržavati Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt i Heroes vs Villains multiplayer modove.
  • Novu odjeću za Lukea Skyewalkera i Han Sola koja će biti dostupna na Hothu, da im ne bude hladno.
  • Stvaranje privatnih mečeva. Podsjećamo, iz EA su originalno rekli da Star Wars Battlefront neće podržavati privatne mečeve.
  • Daily Challenges i Community Events uz pomoć kojih igrači mogu još brže zarađivati galaktičke kredite i otključavati nova oružja, Star Cardove, i slično.
  • Dodatno uravnoteživanje oružja i multiplayera.

U veljači nas očekuje još besplatnog sadržaja koji uključuje novu Survival misiju na Hothu i još jednu multiplayer mapu na istom planetu za veće modove igre (Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron, Turning Point). Također, od veljače će Turning Point biti dostupan na svim mapama koje trenutno podržavaju Walker Assault i Supremacy.

Ako ste kupili Season Pass, očekujte još mapa, heroja, oružja i sličnih divota tijekom cijele godine. U ožujku izlazi Star Wars Battlefront Outer Rim, u kojem se možete boriti u tvornicama na Sullustu i u Jabbinoj palači na Tatooineu. Ovo ljeto dolazi Star Wars Battlefront Bespin, novo iskustvo u gradu u oblacima koji nam je poznat iz Epizode II. Star Wars Battlefront Death Star izlazi u jesen, i kao što mu samo ime kaže, nije to nikakav mjesec.