Star Citizen – igra s najviše donatora u povijesti – točnije, njezin standalone singleplayer dio imena Squadron 42 dobio je danas potpuno novi bombastični cinematic trailer, u kojemu možemo vidjeti čitav niz poznatih holivudskih glumaca u veličanstvenoj CGI svemirskoj maniri.

Podsjetimo se: radnja Squadrona 42 smještena je u 2945. godinu, a vrti se oko Zemljine mornarice koja se mora suočiti s ratobornim vanzemaljcima rase Vanduul. Ta “divna” vanzemaljska ratoborna čudovišta možemo vidjeti izbliza i u ovome novom traileru, a osim što možemo vidjeti njih, trailer ne štedi ni sekunde kako bi prikazao doista velik broj popularnih holivudskih glumaca, koji su posudili svoj lik i glas ovoj igri.

Mnogi će, tako, u traileru prepoznati Gillian Anderson – agenticu Scully iz popularne serije devedesetih – X-Files, zatim su tu glavom i bradom Luke Skywalker, odnosno nezaboravni Mark Hamill, još nezaboravnija glumačka legenda Gary Oldman, a uz njega i Mark Strong, pa Liam Cunningham (Ser Davos iz Game of Thronesa), Ben Mendelsohn (direktor Krennic iz Rogue One-a), najpoznatiji filmski patuljak John Rhys Davies (Gimli iz LOTR-a), ali i filmska verzija Supermana i od nedavno Netflixov Witcher – Henry Cavill te najpoznatiji CGI glumac od Golluma, preko King Konga do Snokea – Andy Serkis i još mnogi drugi.

Svi oni naći će se u popriličnoj nevolji kad se ranije spomenuti vanzemaljci rase Vanduul nađu u njihovom prostoru sa svojim ogromnim svemirskim brodom. Kakav ih, a s njima i nas, spektakularan svemirski sukob očekuje u Squadronu 42, pogledajte u ovom novom predivnom traileru u nastavku: