Square Enix će gostovati ovoga lipnja na digitalnom izdanju sajma E3 2021, a prema novim glasinama, upravo tamo otkrit će nešto novo i veliko u univerzumu serijala Final Fantasy, i to ekskluzivno za PlayStation 5.

Glasinu o tome putem foruma ResetEra prenosi korisnik Navtra, već prethodno poznat po točnim curenjima informacija vezanima uz Final Fantasy XVI i druge igre za PlayStation, stoga postoji mogućnost da je i ova nova glasina istinita, iako zasada još ništa nije službeno potvrđeno.

Nažalost, Navtra nije specificirao kakva bi to nova Final Fantasy igra trebala biti, no istaknuo je da od Square Enixa možemo očekivati i novosti o igrama Final Fantasy XVI, Final Fantasy XIV: Endwalker te Final Fantasy VII Remake, zbog čega se vjeruje da bismo napokon mogli premijerno čuti i vidjeti najavu za očekivani drugi dio remakea.

Bit će interesantno vidjeti ima li Square Enix u rukavu zaista nešto još veće od FFVII Remakea: Part 2 i tek prošle godine najavljenog nastavka Final Fantasy XVI, koji zasada uopće niti nema datum izlaska. Te dvije igre dovoljno su velike da bi novost o bilo kojoj od njih bila bombastična, no nikad se ne zna.