Poznata je praksa čestitanja na uspješno odrađenim projektima među razvojnim studijima koji pripadaju Sonyju te je lijepo vidjeti da se ta tradicija nastavila i s izlaskom nove uspješnice Insomniac Gamesa. Naravno, pričamo o uspjehu igre Marvel’s Spider-Man.

Cory Barlog primio je hrpetinu čestitki nakon što nas je God of War oborio s nogu u travnju ove godine pa je odlučio vratiti istom mjerom i preko Twittera izrazio počast ekipi iz Insomniaca na uspjehu što je Marvel’s Spider-Man.

U nastavku možete vidjeti tweet kojeg je objavio sa svog privatnog profila:

Da je ovdje posrijedi vrlo visoka razina međusobnog poštovanja kojeg studiji pokazuju jedno prema drugome pokazao je i Guerilla Games koji se nakon izlaska igre Horizon: Zero Dawn nagledao čestitki, pridruživši se čestitkama poslavši tweet kojim zajedno sa Sony Santa Monicom odaje počast Insomniacu na odlično odrađenom poslu.

Gledavši ovu posljednju sliku, ne možemo si pomoći a da nam svakakve ideje ne padaju na pamet. Ubacite Nathana Drakea iz Uncharteda, Delsina Rowea iz Infamousa i The Huntera iz Bloodbornea i imamo početak rostera za PlayStation All – Stars Battle Royale 2. Ekipa iz Bluepointa, bacite se na posao!