Sony Interactive Entertainment sljedeći mjesec zatvara PixelOpus, razvojnog studija naslova Concrete Genie još poznatog po igri Entwined. PixelOpus je, u objavi na Twitteru, napisao: “Dragi prijatelji, našoj PixelOpus avanturi je došao kraj” i zahvalio se fanovima na dugogodišnjoj podršci.

Sony je za IGN potvrdio da 2. lipnja zatvara studio PixelOpus uz izjavu da “PlayStation Studios redovito procjenjuje svoj portfelj i status studijskih projekata kako bi osigurao da ispunjavaju kratkoročne i dugoročne strateške ciljeve organizacije”. Osim ove vrlo generalne izjave, nije sasvim jasno što očekuje PixelOpusov tim. 

PixelOpus, uspostavljen 2014. godine je, s manje od 20 zaposlenika bio manji tim unutar PlayStation Studiosa. Concrete Genie za PS4 iz 2019. godine bila je igra koja je, s podosta nominacija i jednom osvojenom nagradom za najbolju obiteljsku igru na Gamescomu, probila studio i ostvarila značajan uspjeh. PixelOpus je, prije zatvaranja, radio na projektu sa Sony Pictures Animationom, ali sudbina tog projekta ostala je nepoznata.