Kao i s posljednjih nekoliko dodataka, Square Enix je odlučio prezentirati novi DLC za Shadow of the Tomb Raider uživo na YouTubeu. Prvi pogled na gameplay dobili smo prije par minuta, a The Price of Survival će od Lare zatražiti da razriješi misterij povezan s njenim najvećim neprijateljem, grupom Trinity.

To naravno znači da u igru stiže novi Challenge Tomb prepun zamki i opasnih neprijatelja. Uz to stiže novo odijelo koje će vam pomoći da se bolje uklopite u svoje okruženje i budete tiši, pištolj koji ima prigušivač i Raptor’s Eye vještinu koja omogućuje da lakše uočite svoje neprijatelje. Osim DLC-a stiže i nadogradnja koja dodaje Score Attack i Time Attack modove u grobnice koje su bile dostupne u osnovnoj kampanji.

Shadow of the Tomb Raider izašao je sredinom rujna prošle godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One i zaključio je trilogiju koja je započela rebootom serijala iz 2013. godine. Igra je dobila solidne ocjene od kritičara i igrača, a vidjet ćemo koliko dugo je razvojni timovi i izdavač imaju namjeru proširivati. Sve o Larinoj najnovijoj avanturi možete pronaći na službenim stranicama, dok se trailer za The Price of Survival DLC nalazi ispod teksta.