Najnovije avanture Lare Croft mogli smo iskusiti sredinom rujna kada je izašao Shadow of the Tomb Raider. Treći, navodno i posljednji, nastavak u reboot trilogiji koja je započela 2013. godine je, kao i dva prethodna nastavka, bio solidno prihvaćen, a timovi Crystal Dynamics i Eidos Montreal nastavili su s izdavanjem sadržaja nakon što je osnovna igra izašla.

Do sada smo dobili The Forge i The Pillar, da bi od danas postao dostupan The Nightmare. Kao i spomenuta dva dodatka i ovaj ubacuje novi “Challenge Tomb”, a u njemu će se gospodična Croft susresti s protivnicima koje prepoznaje, no s kojima se do sada nije još uhvatila ukoštac. Uz to se za nagradu se mora suočiti s najvećim neprijateljem do sada – samom sobom. Osim nove priče, možete očekivati i novu opremu koju ćete dobiti kao nagradu za uspješno odrađen zadatak.

Shadow of the Tomb Raider, kao i svi DLC-ovi, dostupni su za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a možete ih kupiti u sklopu Season Passa ili zasebno po cijeni od 5 eura. Square Enix je danas najavio i odmah izdao ovaj DLC, dok je premijera održana na YouTubeu prije nekoliko sati. Sve što vas zanima o novoj igri možete proučiti na službenim stranicama.