Prije nepuna dva tjedna najavljen je Assassin’s Creed Valhalla, a igra već sada, mjesecima prije izlaska, iz dana u dan puni retke gaming portala. Tako je danas otkriveno da njemačka verzija službene Assassin’s Creed Valhalla stranice na Ubisoftovoj platformi Uplay krije i jednu zanimljivost. Ako pažljivo čitate između redaka, primjetit ćete da će svi vlasnici sezonske propusnice dobiti i posebnu misiju “Die Legende von Beowulf” (hrv. Legenda o Beowulfu), direktno povezanu s glavnom pričom.

Klik na screenshot za veći prikaz!

Beowulf je poznati staroengleski junački ep o junaštvima nordijskog heroja Beowulfa, a ova će nas dodatna misija uputiti u otkrivanje okrutne istine iza ove zapanjujuće legende. S obzirom da su glavni događaji ovog epa lov na čudovište i  strašnog zmaja, sigurni smo da će nas Ubisoft iznenaditi i prikazom tog dijela nordijske mitologije.

Assassin’s Creed Valhalla trenutno nema službeni datum izlaska, ali je poznato da stiže na PC putem Epic Games Storea i Uplaya, PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One i Google Stadiju.