Kao što je to već uobičajena praksa, Sony je na svojoj prezentaciji koju ima uoči početka sajma prikazao novi trailer za Sekiro: Shadows Die Twice proslavljenog studija FromSoftware.

Sajam TGS (Tokyo Game Show) samo što nije stigao, a uz sve nemani koje ćemo moći vidjeti tamo, najstrašnija će svakako biti ona koju i ove godine šaljemo u Japan, a radi se naravno o gospodinu Žučku čije ćete eskapade moći gledati na na našem YouTube kanalu.

Na PlayStationovom tzv. ”Line Up-u” vidjeli smo hrpu trailera koji su samo varijacija na ono što smo već vidjeli, no Sekiro: Shadows Die Twice došao nam je s potpuno novim trailerom koji stavlja naglasak na bossove koji u najmanju ruku izgledaju…izazovno.

Nažalost naracija samog trailera je na japanskom jeziku, no nadamo se kako će Activision uskoro izdati trailer na engleskom kako bi mogli dobiti bolji uvid u priču same igre. Sudeći po onome što možemo vidjeti i ono što nam je zasad otkriveno, nesumnjivo nas očekuje iznimno mračna i intrigantna priča i atmosfera. Baš ono što volimo kod igara studija FromSoftware.

Podsjećamo, Sekiro: Shadows Die Twice izlazi 22. ožujka iduće godine za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Novi trailer pogledajte u nastavku: