I ove godine ludnica Noći vještica, odnosno popularnog globalnog praznika Halloween kuca na vrata, a neće mimoići ni ona razvojnog studija Psyonix. Taj je razvojni studio nedavno svoj hit naslov Rocket League prebacio na free-to-play model, što im je donijelo brojne nove igrače, a sada nam donose veliko ažuriranje povodom Noći vještica – event Haunted Hallows.

Vraća nam se tako sadržaj iz franšize Ghostbustersa, čime ćemo dobiti nove izazove koji će otključavati tematske kozmetičke iteme poput Stay Puft Wheelsa, Mood Slime Boosta i sličnih, dva nova moda: Haunted Heatseeker i Spike Rush, a i in-game trgovina bit će obogaćena novim sadržajem poput Reaper Goal eksplozije te vozila Ecto-1! Podsjećamo, franšiza Ghostbusters već je bila prisutna u igri, i to putem DLC-a Radical Summer koji je prošle godine uključio svega par kozmetičkih itema najpoznatijih lovaca na duhove.

Razvojni studio poručuje da ćemo u bliskoj budućnosti dobiti i brojna druga licencirana vozila koja su nekad, u ovih pet godina od izlaska igre, bila prisutna tijekom neke od specijalnih promocija.

Event Haunted Hallows počinje u 18:00h po našem vremenu, a trajat će do 3. studenog u 03:00h, također po našem vremenu.