Zadnje vijesti koje smo čuli o izlasku Rise of the Tomb Raider na druge platforme, nakon što se počelo govoriti o “ograničenoj” Xbox One ekskluzivi, bilo je da će se s novom Larom PC gameri i gamerice moći poigrati “početkom 2016.”

Sretna Nova! Square Enix je odlučio ipak malo više precizirati stvari, i dobre vijesti su da Rise of the Tomb Raider na PC dolazi u siječnju. Što je sada. Ili barem ovaj mjesec.

Za razliku od snježnog pokrivača u središnjoj Hrvatskoj, ova vijest baš i nije najsvježija – mjesec izlaska objavljen je na Steamu 26. prosinca, ali nadamo se da ćete nam oprostiti što vas o tome obavještavamo tek sada. 26. prosinca smo se oporavljali od božićne večere.

Rise of the Tomb Raider na Xbox Oneu izašao je u studenom, a što mi mislimo o igri možete čitati u novom Rebootu koji je trenutno na kioscima. A dok čekate na izlazak na PC-u i Larine avanture u Sibiru, zašto ne biste izašli malo van na negativne stupnjeve i zagazili u snijeg do koljena, za dašak pseudosibirske atmosfere?