I na ovogodišnjem proljetnom izdanju najvećeg regionalnog digitalnog showa i medijskog eventa Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 kao jedan od ključnih partnera priključit će nam se vodeći brand gaming monitora – AOC.

AOC će nam se i ove godine pridružiti u studiju CORE GAMING, i to kao monitor partner i jedan od službenih hardware partnera te će našim gledateljima na brutalnim giveawayjima podijeliti vrijedne nagrade! Upravo ćemo na monitorima AOC AGON 273QXP zaigrati neke od vizualno najatraktivnijih naslova, a značajke te zvijeri od monitora omogućit će nam i puno preciznije igranje nekih najzahtjevnijih FPS igara.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: FacebookInstagramTwitter i Discord.