Redfall je dobio novi prikaz likova u sklopu serijala Meet the Heroes of Redfall koji prikazuje drugog po redu protagonista – Jacoba, The Deadeye.

Jacob Boyer je bivši vojni strijelac koji je postao plaćenik. Susret s bogom vampira ostavio ga je s misterioznim vampirskim okom, spektralnim gavranom koji je uvijek u njegovoj blizini i sablasnim snajperom, stoji u opisu trailera.

U detaljnijem opisu lika na službenoj Bethesdinoj stranici doznajemo da Jacobu spektralni gavran, Raven, služi kao izviđač pomoću kojeg detektira i obilježava obližnje neprijatelje. Osim toga, istaknuto je da Jacob posjeduje sposobnost Cloak, odnosno napravu koja mu omogućava nevidljivost. Još jedna od njegovih sposobnosti uključuje prizivanje moćne snajperske puške – Heartstopper, čije ime govori samo za sebe.

Osim toga, Bethesda je jučer potvrdila da će nadolazeći FPS na konzoli Xbox prilikom izlaska podržavati 30 sličica u sekundi u Quality modu. Na Xboxu Series S, igra će raditi na 1440p i 30 sličica u sekundi dok će na seriji X raditi na 4K i 30 sličica u sekundi . Bethesda je dodala kako će Performance mod, odnosno podrška za izvedbu u 60 sličica u sekundi biti naknadno dodana putem ažuriranja.

Redfall stiže 2. svibnja na PC i Xbox Series X|S.