Grčki mitovi kažu da je Prometej ljudima dao vatru, no ako čitate pažljivo, i između redaka, saznat ćete da se Zeus na Prometeja naljutio zato što je čovječanstvu poklonio najbolji gaming podcast svih vremena – nedodirljivi Rebootcast. 

Kad smo već u kategoriji epohalnog i “većeg od života”, ovaj tjedan pričali smo o Good Game Zagreb 2018 – Powered by Vipnet s Nikolom Stolnikom – organizatorom i glavnim čovjekom tog velebnog događaj.

Ukoliko ste se nekad probudili usred noći s pitanjima poput kakvog psića Nikola ima, kako je krenula priča oko Good Game Zagreba, zašto bi trebali posjetiti baš ovaj festival gaminga te što ćete sve moći zaigrati i kakve nagrade osvojiti kada dođete u Jadran Film 18. i 19. svibnja, onda definitivno bacite oko na video.

Također bacite oko na najavu Good Game Zagreba 2018 – Powered by Vipnet o kojem smo već pisali ranije te saznajte zašto bi definitivno bilo dobro ponijeti svoj CV. 

Nikola nam je također ispričao što je igrao proteklog tjedna te zašto preferira PUBG naspram Fortnitea. 

Vidimo se u petak i subotu na GG-u Zagreb 2018, te idući utorak u novoj epizodi vašeg i našeg najdražeg gaming podcasta.