Već i vrapci na grani znaju sve o najvećem regionalnom humanitarnom esports turniru Good Game Zagreb 2018 powered by Vip koji se održava idući tjedan, 18. i 19. svibnja u prostoru Jadran Filma. I naravno, kao i prošle godine, ulaz je besplatan, a ove godine glavni cilj eventa je donirati mladim hrvatskim poduzetnicima 100,000 kuna.

Osim glavnog eventa očekuje vas i warm up party, AR i VR zona, Retro area, zona za chillaxnje, turniri u Overwatchu, Rocket Leagueu i psiću zvanom PES te mnogim drugim igrama. Na after partyju će zarepati jedna od najpopularnijih rap grupa ovih prostora, a kuloarima kolaju glasine da se radi o mističnom Wu-Tang Clanu što je naravno netočno jer Wu-Tang nije s ovih prostora. Sram vas bilo, kuloari.

Možda najzanimljivija stvar oko Good Game Zagreb 2018 powered by Vip je izvrsna suradnja s fakultetima, a organizatori i ove godine pozivaju studente koji će pohoditi event da ponesu svoje CV-eve od kojih će napraviti bazu koju će potom podijeliti s tvrtkama koje sudjeluju na ovom velebnom događaju. Ukoliko vas zanima praksa ili posao u najboljim tvrtkama u regiji kao što su Rimac, Nanobit, Infinum, Five ili Uber definitivno ponesite CV.