Uživo smo u Poljskoj u Katowicama gdje je danas krenuo finalni dan za CS:GO i SC II spektakularne završnice jednog od najvećih esports eventova u povijest – Intel Extreme Masters World Championship Katowice 2018. Na nikad većem glavnom stageu u Spodek Areni na današnjem su rasporedu polufinalni i finalni dvoboji u SC II te veliko finale u CS:GO.

CS:GO

Jučer smo saznali  finaliste CS:GO turnira u Katowicama. – FaZe Clan i Fnatic danas će u 17h po lokalnom vremenu odmjeriti snage za prestižnu titulu CS:GO IEM svjetskih prvaka i pozamašnih 250.000 američkih dolara od ukupnog nagradnog fonda -finale možete pratiti LIVEOba tima su u dosadašnjem dijelu turnira pokazala da zaslužuju biti finalisti, no status favorita apsolutno dajemo ekipi FaZe-a koja tretno nosi status “super-squad-a” i na krilima CS:GO zvijezda koje predvodi trenutno ponajbolji igrač svijeta – Nikola “NiKo” Kovač, gaze gotovo sve pred sobom.

Ostaje nam vidjeti hoće li ekipa Fnatic u , koje nitko prije početka Katowica nije vidio u finalu, uspjeti zaustaviti dominantni FaZe.

SC II

U tijeku su Ro4 mečevi SC II turnira na IEM Katowice 2018, Serral i Classic upravo su završili 3. rundu u kojoj je  Classic pobjedom od 3-0 zaradio svoju propusnicu za veliko finale. Na megalomansku pozornicu u Spodek Areni upravo izlaze Rogue Maru. Veliko finale prema rasporedu počinje u 14.15h.

Spodek Arena u kojoj se event održava već je jučer bila puna do posljednjeg mjesta što znači da će se danas tražiti karta više.

IEM KATOWICE 2018

IEM KATOWICE 2018

 

IEM KATOWICE 2018

IEM KATOWICE 2018

IEM KATOWICE 2018