Redakcija časopisa i portala Reboot već neko vrijeme razmišlja o najboljem načinu za olakšanje komunikacije između naših čitatelja, vjernih followera i svih zainteresiranih za svijet rastuće gaming industrije, a odgovor se cijelo vrijeme krio u obliku sveprisutne platforme Discord. Reboot tim je još od samih početaka nemilosrdno promovirao gaming kulturu putem časopisa i portala Reboot, a kasnije i putem jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu – Reboot InfoGamera. Upravo iz spomenutih razloga daljnjeg širenja gaming kulture u Hrvatskoj i regiji, olakšavanja komunikacije između naših čitatelja, ali i redakcije Reboota – odlučili smo pokrenuti službeni Reboot Discord server!

Reboot Discord server otvoren je za sve one željne najaktualnijih i najrelevantnijih vijesti iz svijeta videoigara, bez obzira na spol, dob, najdraže žanrove igara ili platforme u vlasništvu. Za početak korištenja Reboot Discord servera zamolit ćemo vas da pročitate osnovna pravila ponašanja na serveru kako bismo svima osigurali ugodan boravak. 

Družite se, komunicirajte i raspravljajte o vama najdražim tema, a iznimno nam je drago predstaviti i kanal #reboothr-vijesti na kojem ćete najbrže dobiti novosti s našeg portala Reboot.hr i službenog kanala na YouTubeu!

U kategoriji AKTUALNO pronaći ćete trenutno aktualne teme iz svijeta gaming industrije, dok u kategoriji GAMING RASPRAVE možete raspravljati o različitim žanrovima videoigara. Ako vas zanima koju grafičku karticu odabrati ili kako upgradeati memoriju vaše omiljene konzole, otvorite kategoriju TEHNIKALIJE – RASPRAVA i slobodno upitajte iskusnije članove servera. Kategoriju SVAŠTARIJA kreirali smo za razgovore o temama iz svijeta filma, serija, glazbe i sporta, a u istoj kategoriji pronaći ćete i kanal za čavrljanje te memes za vaše najdraže memeove! Za brži i lakši pronalazak partyja svratite u kategoriju TRAŽIM PARTY i zajedno rasturite taj online! ; )

Reboot Discord server je i dalje u povojima, pa ćemo stoga cijeniti bilo kakvu povratnu informaciju koja će nam svima omogućiti što ugodniji boravak na serveru. Nemojte se ustručavati posjetiti kanal #feedback na kojem možete predložiti otvaranje novog kanala, implementaciju novih opcija ili jednostavno dati povratnu informaciju na server.

Dobrodošli i nadamo se da ćete uživati u vremenu provedenom s nama!

Pratite nas i dalje na svim vodećim platformama: Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

Klikni na fotografiju i pridruži se Reboot Discord serveru!