Došlo je vrijeme za JOŠ jedan veliki Reboot Giveaway! Osim što ćete u ovom video saznati dobitnike našeg prethodnog super ekskluzivnog E3 2017 Reboot Giveawayja, budući da je Zuccou nedavno bio rođendan odlučili smo vas nagraditi povodom tog velebnog događaja koji pada jednom godišnje.

Posebno hvala Binxu i Phageborn timu što su osigurali fantastične nagrade, za vas imamo nekoliko komada odličnog E-Blue gaming periferije koje je osigurao Hangar18, a osvojiti možete i pretplate za Reboot časopis, VIP i šestodnevne ulaznice za nadolazeće, najveće i najspektakularnije dosad izdanje Reboot infoGamera – Powered by VIP koje će se održati od 21. – 26. studenog na Zagrebačkom velesajmu.

Sve što trebate učiniti da sudjelujete u ovom Reboot Giveaway – Zucco’s Birthday izdanju jest biti novi ili postojeći pretplatnik našeg YouTube kanala te u komentarima napisati pravopisnu i gramatičku točnu rođendansku čestitku Zuccou s gamerskom temom. Kao i prethodni put, nagrade dijelimo po principu tko prvi, njegovo.

Reboot Giveaway – Zucco’s Birthday izdanje možete gledati i u UHD-u, a počevši od danas sve naše nadolazeće videe moći ćete gledati u kristalno čistoj 4K rezoluciji.