Za vrijeme sajma GDC Epic Games je najavio brojne ekskluzive za svoju nedavno otvorenu trgovinu za digitalnu prodaju igara Epic Games Store, a među njima bile su i igre iza kojih stoji francuski razvojni tim Quantic Dream. Osim Fahrenheita koji je izašao 2005. godine, sve tri preostale igre koje su izašle iz uma Davida Cagea – Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human – bile su dosada ekskluzive za Sonyjeve konzole PlayStation. Studio Quantic Dream sada je napokon objavio datume izlaska za sve tri igre za PC, otvorio predbilježbe i objavio da pripremaju demo verzije.

Najprije će izaći demo verzija za Heavy Rain, a svi zainteresirani igrači moći će je preuzeti od 24. svibnja. Puna verzija postat će dostupna 24. lipnja i prodavat će se po cijeni od 19,90 eura. Nakon toga 27. lipnja stiže demo verzija za Beyond: Two Souls, a puna verzija postat će dostupna 22. srpnja po istoj cijeni kao i prijašnja igra. Demo za najnoviju njihovu igru, Detroit: Become Human, nema konkretan datum izlaska, ali je najavljen za ljeto, dok je puna verzija u pripremi za jesen i prodavat će se za 39,90 eura.

Kao što je tada bilo najavljeno, igre za koje je zaslužan Quantic Dream moći ćete nabaviti isključivo putem Epicove trgovine, a ako želite, u sklopu rasprodaje koju je taj izdavač pokrenuo danas možete uštedjeti po 10 eura na svakoj igri ako odradite predbilježbe do 13. lipnja. Ispod teksta možete pogledati najavni trailer, a ako vam treba više informacija o igrama možete ih pronaći ovdje.