Izuzetno popularna kombinacija trkaće i sportske igre, Rocket League, uskoro dobiva novi DLC. Vijest je objavio razvojni tim Psyonix koji kaže kako su za novi sadržaj sklopili partnerstvo s brendom Hot Wheels. Radi se o igračkama-automobilima koje su poprilično popularne, pa će ih Psyonix u digitalnom obliku ubaciti u svoju igru.

Nov će sadržaj doći u dva oblika – plaćeni DLC koji će uključivati dva najprodavanija Hot Wheels autića imena Twin Mill i Bone Shaker. Igrači će ih moći kupiti zasebno po cijeni od 1,99 eura, a svaki od njih dolazi sa šest različitih uzoraka i ekskluzivnim kotačima. Oni igrači koji ne žele kupovati ovaj DLC dobit će besplatnu nadogradnju s Hot Wheels tematikom u obliku antene, zastave i “Toppera”.

Hot Wheels DLC izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One 21. veljače, a sve što je razvojni tim pripremio za njega možete pronaći ovdje. Ispod teksta se nalazi prigodni trailer koji prikazuje nove automobile u akciji, dok sve vezano uz Rocket League možete pronaći na službenim stranicama.