Dreams – jedna od najkreativnijih igara u povijesti te ujedno i igra koja više od ičega u igračima potiče upravo kreativnost i mogućnost izrade svega što im padne na pamet – napokon je dobila službeni datum izlaska.

Igra je još od travnja ove godine dostupna kroz Early Access putem PlayStationa 4, a tijekom PlayStationovog livestreama State of Play napokon smo saznali da u konačnoj verziji na tržište izlazi 14. veljače 2020. godine.

Na igri Dreams radi poznati Media Molecule, studio zaslužan za izvrsne igre kao što su LittleBigPlanet i Tearaway, a da je ovo nešto najbolje što su dosad napravili, pisali smo već i prije, stoga za puno više detalja o igri kliknite na ovaj link. Ukratko, Dreams će vam omogućiti da unutar igre doslovno napravite igru kakvu želite s vizualnim stilom kakav želite, a mnogi ju koriste za izradu remakeova nekih od najpoznatijih igara na svijetu. Granica je samo vaša kreativnost.

U sklopu najave konačnog datuma izlaska na State of Playu prikazan je novi trailer, koji možete pogledati u nastavku teksta i provjeriti zašto jedva čekamo zaigrati Dreams u konačnoj verziji.