Sredina je novog tjedna tako da je opet došao dan kojem se svi toliko radujemo: izašla je nova epizoda našeg tjednog podcasta Rebootcast! Imali smo mnogo tema za razgovor koje sežu od predstavljanja novog Call of Dutyja (čiju najavu možete pročitati u idućem broju Reboota), dojmova koje smo stekli igrajući demo Preyja (recenziju cijele igre također možete pročitati u idućem broju Reboota) te ugodne rasprave o važnosti priče u igrama.

Ove teme su nam srcu mile stoga Rebootcast Episode 3: Priče u igrama od WWII do svemira traje skoro punih sat vremena, a mi u redakciji se slažemo kako nam je ovo najdraža i najbolja epizoda dosad. Rebootova redakcija inače je poznata po svom istančanom ukusu, no da cijela situacija ne bi ostala na principu rekla-kazala možda bi bilo najbolje da sami pogledate naš novi video uradak. Kao i obično, želimo čuti i vaše mišljenje o temama koje smo obrađivali, slobodno započnite rasprave u komentarima, pretplaćujte se, dijelite nas i posjetite naš forum ako vam je do pametnih gaming rasprava.

U idućoj epizodi imat ćemo i simbolične nagrade za naše najvjernije gledatelje koje su zadnji krik gamerske mode, stoga se definitivno pretplatite na naš kanal kako bi bili među prvima koji će pogledati novu epizodu Rebootcasta!