Najavom velikog Reboot Ellie cosplay natječaja započela je naša potraga za najboljim Ellie cosplay kostimom na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Nagradni natječaj održali smo u suradnji s PlayStation Hrvatska u trajanju od 15. lipnja do 1. srpnja, a za kraj nam je preostalo ono najzanimljivije – proglašenje pobjednika! 

U borbi za glavnu nagradu The Last of Us Part II Ellie Edition tražili smo da naši natjecatelji vlastoručno izrade Ellie cosplay kostim, te da nam se u njemu fotografiraju i da potom do 5 fotografija objave na svom Instagram profilu s obaveznim hashtagom #RebootEllieCosplayContest i označavanjem profila Reboota i PlayStation Hrvatska. Nakon zaprimljenih prijava i održanog natječaja, za potrebe odabira pobjednika obratili smo se neovisnim sucima sastavljenim od članova Reboot Cosplay tima, odnosno istih sudaca koji biraju pobjednike cosplay natječaja na sajmu Reboot InfoGamer.

Zbog posvećenosti detaljima poput izrade Ellienog ruksaka, Elliene narukvice i Elliene uništene košulje, glavnu nagradu The Last of Us Part II Ellie Edition osvojio je korisnik Instagrama pod imenom ivno_2147

Zbog vjernog prikaza Ellie, drugo mjesto i nagrada The Last of Us Part II Special Edition + Merch pripala je korisnici Instagrama celaenadrake, dok trećom nagradom The Last of Us Part II Standard Edition (Digital) + Merch nagrađujemo korisnicu red.fox.child.

Konkurencija natjecatelja bila je iznimno jaka, pa smo imali prilike vidjeti svu maštovitost i kreativnost naših pretedenata za glavnom nagradom, te se ovim putem želimo zahvaliti svima onima koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u borbi za The Last of Us Part II Ellie Edition. Našim natjecateljima želimo iskreno čestitati na uloženom trudu i svakako ih, a i sve vas, pozvati da nam se pridružite i na idućim cosplay natječajima! 

Molimo pobjednike natječaja da nam se jave na info@reboot.hr kako bismo ih informirali o načinu preuzimanja nagrada!

Glavna nagrada The Last of Us Part II Ellie Edition odlazi u ruke natjecatelja ivno_2147!

Drugim mjestom i nagradom The Last of Us Part II Special Edition + Merch nagradili smo celaenadrake!

Treću nagradu The Last of Us Part II Standard Edition (Digital) + Merch dodijelili smo red.fox.child!