Poznati razvojni studio Sucker Punch (serijal Sly Cooper, serijal Infamous) upravo zadovoljno trlja ručice jer su tek prije koji dan na tržište izbacili svoju dugo očekivanu samurajsku akcijsku avanturu Ghost of Tsushima. No, čini se da je studio u izradi tijekom godina imao još jedan iznimno interesantan projekt imena Prophecy, čijih je 11 minuta gameplaya danas procurilo na internet.

U ovome trenutku nije sigurno radi li se o igri koja je otkazana/zamrznuta ili je još uvijek u izradi pa zato nije najavljena, no ono što znamo je da je samu snimku originalno na svoju vlastitu web stranicu postavio bivši character artist iz studija Sucker Punch. Iako je isti snimku kasnije uklonio, netko ju je postavio i na Reddit s kojega je u ovome trenutku također uklonjena.

Još uvijek ju možete pogledati i putem Google Drivea, s obzirom da je netko bio željan toga da ju generalna populacija vidi, stoga video (koji u trenutku pisanja ove vijesti još uvijek nije uklonjen) donosimo u nastavku.

Prema svemu vidljivome iz ovih 11 minuta gameplaya, jasno je da Prophecy mnogo toga dijeli sa Sucker Punchovom igrom Ghost of Tsushima, no sami setting je nešto drugačiji te donosi određeni miks steampunk estetike sa srednjim vijekom.

Sveukupno, čini se da je Prophecy trebao biti jako kul “cinematic” akcijska avantura u interesantnom okruženju u kojemu bi naglasak bio na borbi i šuljanju. Kao što smo rekli na početku, u ovome trenutku nije sto posto jasno radi li se o potpuno otkazanom projektu ili igri koju je studio potencijalno zamrznuo te će raditi na njemu u tajnosti kasnije te ostaje vidjeti hoćemo li u budućnosti čuti još nešto o igri Prophecy.

Dotada, podsjećamo da putem našeg YouTube kanala možete pogledati video recenziju Sucker Punchove nove i upravo objavljene igre Ghost of Tsushima putem ovoga linka ili u nastavku ovoga teksta.