Najave igara i tajne koje su “strogo” čuvane za E3 posljednjih dana konstantno nailaze na rupe u sigurnostima. Tako je sinoć praktički potvrđena nevjerojatna kolaboracija o kojoj smo nedavno pisali. Naravno, radi se o tome da su procurile informacije o igri imena Elden Ring, na kojoj rade ni manje ni više nego FromSoftware i legendarni pisac knjiga George R.R. Martin!

Prethodno se mislilo da će se igra zvati Great Rune, no sada je zbog sigurnosne greške putem službene web stranice izdavača Bandai Namco procurio pravi naziv igre – Elden Ring, kao i njezin logo i kratki opis radnje. Puno toga ostaje nam još za otkriti, a srećom, zasada nije procurio nijedan screenshot (srećom, jer radujemo se vidjeti službenu najavu na sajmu E3 i biti bar malo iznenađeni 🙂 ).

Ono što, dakle, zasada znamo iz ovoga novog leaka je da će Elden Ring zaista biti suradnja FromSoftwarea i pisca Georgea R.R. Martina te da će igra biti akcijski RPG koji dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Prema opisu, bit će to dosad najveća igra koju je FromSoftware ikad stvorio, a svijet i priču zajedno su stvorili, odnosno napisali Miyazaki i Martin.

Procureni opis igre koji je pronađen na službenoj stranici izdavača Bandai Namco pročitajte u nastavku u cijelosti (klik na slike za povećanje), a mi ćemo još pričekati službeno otkrivanje sa sajma E3 kako bismo vam donijeli druge detalje, ukoliko ih saznamo.