Da Ubisoft marljivo radi na remakeu igre Prince of Persia, šuška se već jako dugo, a čini se da je jutros stigla neslužbena potvrda, kada je putem ruskog izdanja Ubisoftove platorme Uplay procurilo postojanje igre Prince of Perisa: The Sands of Time Remake.

Vijest o tome brzinski se proširila na twitteru i drugim portalima, a uz nekoliko slika, podijeljen je i kratki video isječak remakea. Dakako, Ubisoft je već od prije poznat po tome da informacije o njihovim nadolazećim igrama i projektima gotovo uvijek procure prije službene najave, stoga je ovo još samo jedan slučaj, pa vjerujemo da je curenje istinito, naročito jer dolazi sa službene stranice, iako putem ruskog Uplaya.

Nažalost, u ovom trenutku slike i video ne izgledaju vrhunski, što su mnogi primijetili i odmah komentirali, no o vizualnoj kvaliteti nećemo konkretnije komentirati, s obzirom da se radi o screenshotovima iz videa koji nije najbolje kvalitete.

S obzirom da se baš danas (četvrtak, 10. rujna) u 21h po našem vremenu odvija nova epizoda live eventa Ubisoft Forward, mnogi vjeruju da ćemo upravo večeras dobiti službenu potvrdu i najavu igre Prince of Persia: The Sands of Time Remake.