Nakon kratkotrajnih šuškanja koja su se ovih dana širila internetom, sada je stigla i službena potvrda: iduća epizoda Ubisoftovog live eventa Ubisoft Forward održat će se idući tjedan, točnije, u četvrtak 10. rujna.

Vijest o točnom datumu nove epizode Ubisoft je objavio putem svoje službene web stranice, no osim datuma za Ubisoft Forward istovremeno su potvrdili i glasine da je njihova igra Gods & Monsters dobila novo ime – Immortals Fenyx Rising, o čemu se šuškalo tijekom protekloga vikenda.

U novoj epizodi Ubisoft Forwarda očekuju nas velike novosti i informacije o više Ubisoftovih igara, kao što su novi battle royale Hyper Scape, dugogodišnja uspješnica Rainbow Six Siege, zatim očekivani Watch Dogs Legion, a očekuju nas vijesti i od timova koji rade na igrama Roller Champions, For Honor, The Division 2 i Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft obećava da nas očekuju i neka iznenađenja koja će tek najaviti, no svakako se radujemo vidjeti ponovnu najavu igre Gods & Monsters te saznati kako je i zašto došlo do njezina rebrendiranja u Immortals Fenyx Rising.

Više informacija o eventu pročitajte na ovome linku, a za kraj ističemo da ćete Ubisoft Forward uživo moći pratiti putem web stranice ubisoft.com/Forward ili na Ubisoftovim službenim YouTube i twitch kanalima u četvrtak 10. rujna u 21h po našem vremenu.

Dotada, ukoliko trebate podsjetnik o tome što je sve Ubisoft prikazao u prošloj epizodi live eventa Ubisoft Forward održanoj tijekom srpnja, detaljnije o tome pisali smo na ovome linku.