Razvojni studio Illfonic zadnje mjesece 2019. godine iskoristio je obilazeći razne gaming sajmove i evente kako bi igračima omogućio isprobavanje asimetričnog multiplayer naslova Predator: Hunting Grounds. Upravo tim povodom na PlayStation Blogu izašao je tekst koji potpisuje CEO razvojnog studija Charles Brungardt, a kako tvrdi u tekstu, igrači su generalno zadovoljni s igrom. Developeri se žele zahvaliti na pozitivnim reakcijama igrača, pa ćemo od 27. do 29. ožujka Predatora besplatno isprobati u sklopu The Trials eventa.

Tijekom tog besplatnog vikenda igru ćemo zaigrati igrajući solo kao Predator ili u sklopu Fireteama uz još troje prijatelja, a na raspolaganju će nam biti prvoklasno oružje i oprema zbog koje ćemo se, kako kažu iz razvojnog studija, osjećati apsolutno nadmoćno. Hoćemo li to doista i biti, ovisi o vještinama igrača koji će kontrolirati Predatora, ali i različitih neprijatelja koji će stajati na putu završetka našeg primarnog zadatka.

Predator: Hunting Grounds na PC (putem Epic Games Storea) i PlayStation 4 stiže 24. travnja ove godine, a ispod teksta možete vidjeti novi trailer za spomenuti event.