Prošlo je gotovo tri godine otkad smo pisali o igri Praey for the Gods  (čija se prva riječ tada pisala Prey, ali je zbog Bethesde morala dobiti dodatno slovo). Razvojni tim je tada uspješno prikupio sredstva za razvoj putem Kickstarter kampanje, a danas će igrači moći vidjeti što to već dugo vremena pripremaju.

Na prvi pogled, igra izgleda kao Shadow of the Colossus uz neke survival elemente i činjenicu da se radnja odvija u smrznutom okruženju. Kao i u igri koja joj je uzor, djevojka kojoj je cilj saznati zašto zima nikad ne prestaje morat će se boriti protiv raznih divova i imat ćete potpunu slobodu u istraživanju svijeta i redoslijedu kojim se želite s tim grdosijama suočiti.

Praey for the Gods će postati dostupan večeras u 19 sati za PC putem Steama, a procjena tima je da će im nakon dvije godine zatvorenog testiranja u raznim fazama razvoja trebati još između šest do dvanaest mjeseci da igra bude u cijelosti gotova. Žele da im veći broj igrača pomogne s testiranjem, budući da se radi o malom, tročlanom nezavisnom timu, pa ako ste zainteresirani, možete to napraviti. Ispod teksta se nalazi trailer kojim su prije dva dana objavili datum izlaska, dok se detaljan opis gameplayja i svijeta nalazi na službenim stranicama.