PlayStation je objavio dva besplatna naslova za sve pretplatnike njihove PlayStation Plus pretplate. Nakon Nioha i Outlasta 2 uskočit ćemo u tijela brutalnih titana u Titanfallu 2, a zaprljat ćemo i off-road motocikle u Monster Energy Supercross – The Official Videogame.

Titanfall 2

Nastavak popularnog Titanfalla iz 2014. godine dobili smo krajem 2016. godine, a iako je igra pozitivno ocijenjena od strane kritičara, u prodajnom smislu nije ponovila uspjeh originala. Titanfall 2 je sci-fi shooter iz prvog lica razvijen od strane studija Respawn Entertainment, a izdan uz pomoć Electronic Artsa. I dok je originalni Titanfall bio samo multiplayer naslov, Titanfall 2 donosi i odličnu, ali vrlo kratku single-player kampanju čiji prelazak svakako preporučujemo. Kontrolirat ćete pilota i njegovog Titana u pokušaju zaustavljanja korporacije koja želi lansirati super-oružje kojim će uništiti njihov planet, a kampanja služi i kao tutorial za online igranje.

Što se multiplayera tiče, ispravljene su “greške” iz originala pa je tako puno bogatiji sadržajem, multiplayer mape su iznimno detaljne, a parkour mehanike su dodatno poboljšane. Moramo li uopće podsjetiti da je Titanfall dobio i spin-off u vidu battle royale shootera Apex Legends?

Monster Energy Supercross – The Official Videogame

Ako ste se oduvijek htjeli odvažiti i isprobati motocross utrke, odlična prilika je uz igru Monster Energy Supercross – The Official Videogame, razvojnog studija i izdavača Milestone S.r.l. Uz brojne utrke na službenim off-road motociklima kojima upravljaju legendarni vozači te najpoznatijim stazama, ovo je igra u kojoj zabave neće nedostajati. Nakon što pokažete zavidno znanje rezanja zavoja, prestizanja i ostavljaja protivnika u blatu, okušajte se i u Track Editor modu kreiranjem vlastite staze, koju možete podijeliti s drugim igračima. Uđite u arenu kao običan vozač, a izađite kao pobjednik!

Titanfall 2 i Monster Energy Supercross – The Official Videogame bit će dostupni za dodati u PS Plus kolekciju od 3. prosinca pa sve do 6. siječnja 2020. godine. Dakle, ako još niste preuzeli Nioh i Outlast 2, imate svega par dana!