Stiže poslastica za sve fanove hack ‘n’ slasha i one koji će to tek postati: u novoj epizodi našeg video serijala “5 Minuta Više Manje” moći ćete saznati kompletnu priču igre Devil May Cry!

Podsjetimo se: cilj ovog našeg novog serijala kojeg možete pratiti na našem YouTube kanalu je da vam predstavimo priče određenih popularnih igara, pogotovo ako izlaze novi nastavci. Ukoliko ste igrali prethodne igre ali davno, pa ste sve zaboravili ili uopće niste igrali prethodne nastavke, a baš vas zanima novi nastavak – ovaj video pomoći će vam da saznate sve što trebate znati o određenom serijalu u 5 minuta više-manje.

Naravno, ovaj tjedan, pa usudili bismo se reći i mjesec – obilježit će konačni dolazak igre Devil May Cry 5 – Capcomovog petog nastavka popularne igre čiji je posljednji i četvrti punokrvni nastavak svjetlo dana ugledao prije čak 11 godina. Stoga, nije bilo dileme koju igru i njezinu priču želimo obraditi u ovom serijalu, kako biste vi (i mi) bili spremni zaigrati novi nastavak.

Također, sasvim smo svjesni da video traje gotovo 10 minuta, no uzmite u obzir da se radi o prepričavanju čak četiri nastavka sage 🙂 Bez obzira na to, obećavamo da samo prepričavanje ne traje svih 10 minuta, a koliko zapravo traje, morat ćete saznati u videu!

Za kraj, pozivamo vas da nam u komentarima videa slobodno napišete koju biste još igru htjeli vidjeti obrađenu u ovom našem serijalu u pet minuta više-manje, a ukoliko vam se ovaj novi video sviđa, svakako stisnite lajk i pretplatite se na naš YouTube kanal te stisnite zvonce da biste dobivali notifikacije o idućim videima.

Dotada, uživajte u priči serijala Devil May Cry – u 5 minuta više-manje!