Iako je gamescom 2017 netom završio, nismo htjeli riskirati amneziju te smo iskoristili svježinu našeg pamćenja i saželi malo osobnije dojmove u dvadesetoj epizodi našeg tjednog podcasta Rebootcast prikladno nazvanu “Jubilarna dvadeseta”. Također, nakon Reboot Live at gamescom 2017 u Rebootcastu je po prvi puta gostovao i najfriškiji član Reboota, tuljanoid Ivan Fratrić.

Osim pričanja o dojmovima s gamescoma 2017 osvrnuli smo se i raspravljali o nekim od gorućih tema u svijetu videoigara posljednjih nekoliko tjedana. Microsoft je priznao da je Crackdown 3 najavio prerano, što nas je motiviralo da pokušamo deducirati koja je optimalna količina vremena koja treba proći od najave do izlaska te kako to utječe na same potrošače, odnosno igrače.

Također je bilo i dosta govora o cross-platform igranju, budući da je na ovogodišnjem gamescomu glavni čovjek Xboxovog marketinga Aaron Greenberg rekao kako su započeli razgovore sa Sonyjem o potencijalnom među-platformskom podrškom za određene naslove.

Kao i uvijek dosad, epizodu smo zaključili s igrama koje igramo u posljednje vrijeme. UPOZORENJE svim gledateljima je da pripaze na taj segment ukoliko nisu igrali The Stanley Parable budući da je Matko bio toliko oduševljen igrom da ju je maaaaalčice spoilao iako se trudio da ne učini upravo to.

Već odavno znate čemu služi ovaj zadnji paragraf, no za svaki slučaj ćemo ponoviti. Definitivno komentirajte što više jer nas zanima i vaše mišljenje o temama o kojima pričamo, lajkajte nas i dijelite ako smo vam (ne)simpatični te se pretplatite na naš kanal ukoliko želite i dalje svakodnevno dobivati super zanimljiv i super artikuliran gaming sadržaj.