Iako se trenutno nalazimo na gamescomu 2017., to ne mijenja činjenicu da je utorak što znači da je vrijeme za još jednu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast. U 19. epizodi, Rebootcast Episode 19 – 5/7 (još samo jedna do jubilarne 20. epizode, logično) pričali smo s Bornom i Vidom o jednoj od najzanimljivijih tema kad je u pitanju gaming novinarstvo: koliko su zapravo ocjene potrebne, te vole li novinari uopće numerički iskazivati vrijednost igara?

Također smo prelistali spektakularni ljetni dvobroj Reboota (preko 120 stranica) koji dolazi s posterom i u čak četiri različite naslovnice. Popričali smo i o novoj (procurenoj) igri Sweryja 65, The Good Life, te po dobrom starom običaju epizodu zaključili s igrama koje igramo u posljednje vrijeme.

Uvijek želimo da skupa s nama komentirate te izražavate mišljenje o temama i igrama koje pratimo i igramo. Ako smo vam simpatični bacite nam lajk, slobodno nas podijelite i ako ste tip osobe koji se voli pretplaćivati na YouTube kanale, bacite i sub. Ne zaboravite i baciti pogled na naše gamescom 2017. specijale i videe koje ekskluzivno pripremamo s najvećeg gaming sajma na svijetu.