Hala, hala, halanje, rekli bi stari Rimljani i ne bi bili u krivu, stoga se novi Reboot Live @ E3 2018 bavi upravo šetanjem kroz zapadno krilo LA Convention Centra na kojem se smjestio ovogodišnji E3.

Ovaj put našu ugodnu šetnju začinjenu čašicom razgovora podijelili smo u dva dijela, a u prvom walkthrough videu pogledajte što vas sve čeka u zapadnoj hali najbitnijeg gaming događaja na svijetu.

Kako to obično biva, vidjet ćete fantastične izložbene prostore od kojih doslovce boli glava, hrpetinu igara koje se mogu zaigrati na licu mjesta te naše britke komentare koji su sve to popratili.

Kako to ne bi bilo sve, posve slučajno (i mislimo to doslovce, zaista jest bilo slučajno) smo naletili na jednom poznato i ljepuškasto lice koje ste gledali u Rebootcastu!

Ukoliko ste propustili, bacite i pasite svoje oči na Vrući početak sa sirenama i Odmjeravanje snaga velikih te na fotogaleriju prvog dana E3-ja. Ako vam se sviđa sve što vidite, zašto se ne bi pretplatili na naš YouTube kanal ? Ili skoknuli do foruma? Ili oboje!?