Sočnog gameplaya nikada dosta, pogotovo kad se radi o Shadow of the Tomb Raider, novom i posljednjem nastavku sage, odnosno rebootane trilogije o Lari Croft. Tako je jučer stigao potpuno novi gameplay video koji uključuje prvih 15 minuta ovog iščekivanog nastavka i to u veličanstvenoj 4K rezoluciji.

Prije samo dva tjedna putem službenog Tomb Raider YouTube kanala objavljen je devetominutni trailer koji je uključivao detaljan prikaz najvećeg grada kojeg je neka Tomb Raider igra do sada imala. Nešto prije toga u lipnju vidjeli smo i podosta gameplaya u sklopu E3-ja.

No uvijek je zanimljivo vidjeti gameplay sekcije samog početka igara, pa tako ni ovaj za Shadow of the Tomb Raider nije ništa manje zanimljiv. Dakako, na samome početku naš stari znanac Jonah odvojen je od nas na brutalan način (no samo nakratko), a mi se nađemo “nasukani” na površini nakon što smo prisilno sletjeli avionom, te Lara kreće u istraživanje.

Što će točno Lara otkriti u naočigled napuštenoj spilji, za čime traga misteriozna organizacija Trinity, kako izgleda penjanje u trećem i posljednjem nastavku nove Tomb Raider trilogije i kako Shadow of the Tomb Raider te njegovih prvih 15 minuta izgledaju u 4K rezoluciji, pogledajte u novom gameplay videu u nastavku:

Shadow of the Tomb Raider izlazi 14. rujna za PC, PlayStation 4 i Xbox One.