U nastavku možete pogledati prvi u nizu od mnogih nadolazećih Reboot Plays videa. Cilj ovog novog video serijala je ponuditi vam naša razmišljanja o igrama koje igramo u trenutku dok ih zaista i igramo, a uz naš tjedan podcast Rebootcast, Reboot Live javljanja s najvećih događaja u svijetu gaminga, fantastičnih Reboot Unboxinga s našim hardverskim magom Bornom te Reboot Game Developer Studio Sessions ponudit će vam još više kvalitetnog gaming sadržaja.

Prvi u nizu od Reboot Plays videa je Wolfenstein II: The New Colossus kojeg smo prije mjesec dana igrali u Bethesdinim uredima u Londonu. Trebali smo imati jedinstveni komad gameplay videa kojeg smo sami igrali na licu mjestu, no zbog nekih poteškoća u kodu igre to, nažalost, nije bilo izvedivo.

Ipak, dobri ljudi iz Bethesde su nam poslali B-Roll kojeg smo sa zadovoljstvom komentirali te vam prenijeli dojmove iz prve ruke o MachineGamesovom Wolfensteinu II: The New Colossus. Također, detaljne dojmove u tekstualnom obliku možete pročitati u ljetnom dvobroju Reboota kojeg možete pronaći na kioscima.

Kao što smo najavili tijekom gamescoma 2017. u videu “U utrobi zvijeri”, Reboot Plays nastavit će se uskoro s Destinyjem 2!