Nakon što smo nedavno saznali da novi Star Wars Jedi: Fallen Order ipak neće tražiti basnoslovne specifikacije, danas smo dobili i prikaz novog, posljednjeg u nizu trailera koji nam predstavlja nadolazeću igru, iza koje stoje razvojni studio Respawn Entertainment i izdavač Electronic Arts.

Launch trailer prikazuje mladog Padawana Cala Kestisa, glavnog lika ove igre, ali i brojne neprijatelje s kojima ćemo se susresti, poput Second Sister te različite planete i lokacije na koje će nas priča odvesti. Kao što je već poznato, priča je smještena par godina nakon filma Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, gdje je Cal Kestis jedan od posljednjih preživjelih Jedija nakon zloglasne zapovijedi poznate kao Order 66. Nakon što slučajno otkrije svoje sposobnosti naći će se u bijegu od Galaktičkog Imperija, ali bijeg i skrivanje neće dugo trajati. Nažalost, u ovoj igri neće nam se pružiti prilika odsjecati udove, kao što smo u početku mislili.

Star Wars Jedi: Fallen Order u našu galaksiju slijeće na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One već 15. studenog, a danas smo saznali i da će ta igra biti prvi Electronic Artsov naslov koji će se pojaviti na Steamu nakon dugih osam godina izbivanja.