Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 ovog vikenda, 12. i 13. studenog, donosi gaming spektakl na Zagrebački velesajam u paviljon 8a. Uz hrpetinu fantastičnog sadržaja o kojem smo već pisali i koji vas očekuje ovog vikenda, Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 posjetiteljima nude isprobavanje videoigara nastalih među startupovima koji djeluju u inkubatoru, informacije o nadolazećim edukacijama, javljanja uživo ali i mnoštvo darova.

My Mandilion videoigra je čiji demo se premijerno prikazuje na Reboot Games Weekendu, a moći će ju igrati svi željni dobrih horor priča. Tu je i Go Home Annie, jedna od vidoeigara čiji je demo dostupan na Steamu, a koju će posjetitelji moći odigrati, te se pritom i osobno uvjeriti zašto ovu igru obožavaju fanovi SCP Foundationa. Osim videoigara nastalih među 67 startupova u inakubatoru, posjetitelji će moći vidjeti i kako izgledaju videoigre nakon šest mjeseci učenja o izradi.

Kako besplatno naučiti raditi u programima Unity, Blender i Unreal Engine, posjetitelji će moći saznati od edukatora iz PISMA, ali i prijaviti se i saznati sve o edukacijama koje Inkubator nudi.

Inkubator najavljuje i podjelu nagrada. Naime, uz velik broj PISMO giftova dijelit će se i ulaznice na ljetni gaming kamp za djecu za ljeto 2023., te kotizacije za sudjelovanje na Global Game Jamu, natjecanju u izradi videoigara koje se održava u siječnju iduće godine.

Sve to i još mnogo toga očekuje vas na Reboot Games Weekendu 2022 powered by A1 12. i 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu od 10h – 20h u paviljonu 8a.