PlayStation je upravo putem svog službenog PlayStation Bloga objavio dvije igre koje će svi pretplatnici na pretplatnički servis PlayStation Plus moći besplatno preuzeti u kolovozu. Nakon igara NBA 2K20, Rise of Tomb Raider i Erica, u kolovozu odlazimo u bitke na lokacijama širom svijeta u Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, a pokušat ćemo preživjeti i seriju zabavnih izazova u multiplayer party igri Fall Guys: Ultimate Knockout.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

U PlayStationu su procijenili da Call of Dutyja nikad dosta, pa ćemo se vratiti u kontrolu Roacha, Soapa, Allena i Ramireza, te astrounauta na ISS-u u remasteru Call of Duty: Modern Warfarea 2. Ako vam u cijelom nizu igara serijala CoD nije poznato o kojoj je igri riječ, osvježit ćemo vam pamćenje – Modern Warfare 2 možda je najupečatljiviji po kontroverznoj misiji No Russian u kojoj igrač iz prve ruke sudjeluje u masakru nad civilima.

Igra je prvotno izašla 2009. godine na PC-ju, PlayStationu 3 i Xboxu 360, a svoje remasterirano izdanje doživjela je u prvoj polovici ove godine na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered bit će dostupan za besplatno preuzimanje već od sutra, 28. kolovoza!

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout je multiplayer party igra koja će testirati našu spretnost, odvažnost ali i živce. Razvijena od strane razvojnog studija Mediatonic i izdavača Devolver Digital, ova kaotična šarolika igra inspiraciju je pronašla u TV igrama poput Wipeout i Ninja Warrior, a prava je poslastica za sve one željne brutalnih free-for-all ili co-op izazova u kojoj samo pobjednički tim napreduje u iduću rundu. Fall Guys: Ultimate Knockout moguće je zaigrati u maksimalno 60 igrača, a svaki lik može se prilagoditi po željama igrača.

Igra izlazi 4. kolovoza za PC i PlayStation 4, a odmah po izlasku stiže na PlayStation Plus.

Obje igre bit će dostupne za preuzimanje do 31. kolovoza, a dodajmo još da je PlayStation za vikend 8. i 9. kolovoza pripremio besplatnu promociju multiplayer igranja!

Također, ako još niste preuzeli igre iz ovomjesečne ponude, možete to napraviti sve do ponedjeljka, 3. kolovoza i to putem službene PlayStation Store stranice, a nemojte preskočiti ni besplatnu temu PS Plus 10th Anniversary PS4 Theme.