Kao što smo već prethodno najavili, iako Reboot InfoGamer, nažalost, preskače ovu godinu kao i svi veliki jesenski događaji u našem okruženju radi svih ograničenja i izazova uzrokovanih pandemijom COVID-19, od 23.11. do 29.11. za vas spremamo veliki regionalni online medijski event i games show Reboot Online Games Week powered by A1!

Kompletan sadržaj samog live eventa (koji ćete moći pratiti uživo putem stranice rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, facebooka i twitcha) odvijat će se u tri paralelna, tematski razdvojena live streaming studija kroz koje donosimo više od 210 sati vrhunskog gaming sadržaja, uz program koji će tijekom sedam dana trajati svaki dan, od 10:00h do 20:00h.

Sa zadovoljstvom možemo reći da ćete tijekom tjedan dana eventa biti svjedoci nove generacije videoigara koje ćemo igrati upravo na PlayStationu 5! Nova generacija Sonyjevih konzola napokon je ugledala svjetlo dana i već u startu ispunila je mnoga obećanja, samo neka od kojih su nevjerojatna sirova snaga hardvera, strelovita brzina učitavanja pomoću specijaliziranog SSD-a, najnapredniji vizuali dosada te još mnogo toga.

Što ćemo sve zaigrati tijekom showa Reboot Online Games Week powered by A1, objavit ćemo u narednim danima, no već sada reći ćemo da ćete moći saznati kako PlayStation 5 igre izgledaju u akciji, od ekskluziva dostupnih na dan izlaska do third-party igara i backwards kompatibilnih naslova s prošle generacije te je li sama konzola ispunila sva naša očekivanja. Očekuju vas i brojna iznenađenja, gostovanja najpoznatijih regionalnih gaming influencera koji će također zaigrati next-gen igre na PlayStationu 5, ali i spektakularni PS5 giveawayji, o kojima ćemo više podijeliti uskoro!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook: https://www.facebook.com/reboo…

• Twitter: https://twitter.com/RebootOnli…

 Instagramhttps://instagram.com/rebooton…