Jedna od zanimljivijih igara za Xbox One je definitivno Cuphead. Retro platformer koji je izrađen tako da podsjeća na crtiće iz 1930tih godina najavljen je na sajmu E3 prije dvije godine. Već tada je oduševio kritičare i igrače koji ga nestrpljivo čekaju, a trebali smo ga zaigrati ove godine. To se nažalost neće dogoditi, budući da je razvojni tim Studio MDHR odgodio datum izlaska za više od pola godine.

“Pozdrav svima, htjeli smo završiti našu igru 80 godina nakon 1936., ali sada će to ipak to biti 81. Tijekom ove godine raspravljali smo o smanjivanju opsega igre kako bi izašla tijekom 2016., no donijeli smo tešku odluku odgode izlaska kako bi naša vizija ostala netaknuta. Sretni smo što možemo objaviti da će Cuphead izaći za Xbox One, Windows 10 i Steam sredinom 2017. godine.”, kaže službena objava. Za kraj su se braća Moldenhauer zahvalili na podršci i rekli kako nastavljaju s radom.

Cuphead je dobio nove prikaze gameplayja u posljednjih nekoliko mjeseci, a najnoviji možete pogledati ispod teksta. Igra svakako izgleda obećavajuće, a nadamo se da će biti dobra kada konačno izađe. Za više informacija zaputite se na službene stranice.