Nakon što je početkom ovoga mjeseca konačno službeno potvrđeno da Red Dead Redemption 2 dolazi na PC u značajno poboljšanom izdanju i uz novi dodatni sadržaj, danas je izašao i prvi službeni trailer PC verzije.

Naravno, kao što je i za očekivati, trailer PC verzije dolazi u veličansvenoj 4K rezoluciji uz 60 sličica u sekundi, time naglašavajući činjenicu da nas takav video standard očekuje i u samoj igri, čime će PC verzija biti superiornija i grafički naprednija od Red Dead Redemptiona 2 kakav smo vidjeli na konzolama PlayStation 4 i Xbox One.

Tako i u samom opisu trailera na službenom YouTube kanalu studija Rockstar Games stoji informacija da u traileru možete vidjeti hrpetinu grafičkih detalja i generalno puno veću jasnoću i kvalitetu vizuala, od poboljšanih tekstura, sjena i osvjetljenja, novih tekstura trave i krzna te još puno toga.

Podsjećamo, Red Dead Redemption 2 na PC stiže već 5. studenog. Prvotno stiže preko Rockstarovog launchera te na Epic Games Store dok ćemo za Steam verziju trebati pričekati prosinac. Naravno, ukoliko igru do 22. listopada prednaručite putem Rockstarovog vlastitog launchera, na poklon dobivate i dvije klasične Rockstarove igre potpuno besplatno, a uz to i dodatne in-game bonuse za Story Mode te 50 zlatnih poluga za Red Dead Online.